sâmbătă, 28 februarie 2009

Steaua : Vaslui = 1:1

A început returul campionatului de fotbal al României. La primul meci, echipa mea favorită, Steaua a şi reuşit să dezamăgească. De fapt, nici nu ştiu ce să cred: într-un articol Gsp Steaua a fost mult peste Vaslui, cifrele meciului fiind de partea ei, iar în altul Becali zice că "n-are echipă". Aşa e cînd nu urmăreşti tu singur meciul.
Un coleg de grupă dă toată vina pe echipă, care ar fi compusă din jucători fără de valoare. Deja lui îi într-un loc de Steaua. Personal eu văd problema principală în altceva, în patronul Stelei. Încet, dar constant, acesta în opinia mea a început să distrugă nu numai echipa, dar şi numele Stelei. Astfel că deja din toamna trecută, deşi Steaua juca în Liga Campionilor, eu mă înstrăinam încetul cu încetul de Steaua. Nici chiar meciurile din Ligă nu prea mă atrăgeau să le privesc, iar acum egalul dat mă lasă cam rece.
Cauzele alienării probabil sunt mult mai multe. Steaua e acolo, în România, pe cînd eu mă aflu în Republica Moldova. Ea este departe din punct de vedere al distanţei. Plus finalul de universitate, grijile cotidiene, maturizarea poate, etc. fac ca să mă îndepărtez de ea şi să mă preocupe alte chestii.
Însă cred că cea mai mare parte din vină o are Steaua, care deja nu mai joacă şi nici nu are rezultatele celea ce ar atrage şi uni suporterii. Astfel, încetul cu încetul, ea începe să-şi piardă unii suporteri din Basarabia, observînd aceasta de la mine până la mai mulţi prieteni şi colegi de-ai mei de universitate.

15 comentarii:

 1. Nu. Sunt la SunTV.
  De fapt, nici nu ştiu ce e digitv. Televiziune digitală? Dar cine oferă asemenea servicii? Nu prea cunosc piaţa acestor servicii :( .

  RăspundețiȘtergere
 2. Am vazut meciul. Steaua a jucat bine, mult peste Vaslui. Problema cea mare a Stelei este lipsa unui atacant de valoare si a unui coordonator de joc. Kapetanos nu are valoare de Steaua, mai bine zis de pretentiile Stelei. La fel si Dayro. Ambii au fost titulari. In plus, Stelei ii lipseste partea stinga la constructie. Se ataca doar pe dreapta.

  Rezultatele vor veni si lumea se va intoarce din nou cu fata spre Steaua. Asa e in fotbal. Peste tot

  RăspundețiȘtergere
 3. Meciul s-a dat in reluare de la ora 12 aseara, pe Antena 1 sau 2 plus care este pe sun tv.

  digi tv este o companie care-ti instaleaza o antena suplimentara pe casa. Poti vedea toate posturile romanesti. Aproape toate. Telesport si Boom TV nu este. In rest ai tot.

  RăspundețiȘtergere
 4. Sandu: mulţumesc pentru impresii. Sincer chiar încă mai sper ca Steaua să reînceapă să joace fotbal şi să aibă rezultate. Sunt stelist de 9 ani şi nu aşa uşor te dezici de o veche pasiune :) .
  Şi merci de informaţii în legătură cu digi tv. Chiar nu ştiam de această companie.

  RăspundețiȘtergere
 5. Da mie imi pare bine...nu ca ma bucur de raul altora da prea mult am suferit din cauza stelei in ultimul timp...Tin cu rapid

  RăspundețiȘtergere
 6. Victore: ca suporter rapidist, era şi normal ;) .

  RăspundețiȘtergere
 7. Victor, daca esti interesat sa ai Digitv ma poti contacta pe mail si iti dau mai multe detalii. Nu e atat de costisitor

  RăspundețiȘtergere
 8. Daca cinea are nevoie iata cheile pentru luna martie:
  key 01 : B2 9B 40 06 91 90 E4 50 0A 79 EE A2 8C 14 5E 8D

  Key 00
  33 9E DE 52 69 DD 01 8C 2F D5 33 8A D1 8C 3A 2F

  RăspundețiȘtergere
 9. Am uitat sa mentionez, cheile de mai sus sunt pentru DigiTv. Vizionare placuta !

  RăspundețiȘtergere
 10. Victor, Steaua nu a dezamagit. Dezamagire se numeste meciul de la Brasov, cel cu Buzaul din tur, cu Otopeniul si altele. Dar cu Vaslui a jucat bine. Vasluiul nu e o echipa de mana a 3 sau care se lupta sa se salve de la retrogradare. Am inteles ca Steaua chiar a vut ocazii, fata de doatr una a Vasluiului, cand a si marcat golul... Sandu mentiona corect neajunsurile Stelei...

  RăspundețiȘtergere
 11. Anonim:
  Sunt de-acord cu tine. Dar ideea principală a articolului este că Steaua dezamăgeşte ca joc şi rezultate pe fundalul întregului campionat. Semieşecul cu Vasluiul era doar un punct de pornire pt articol.

  RăspundețiȘtergere