miercuri, 1 aprilie 2009

Piţurcă: felicitări

Cred că astăzi ar trebui să-l felicităm pe Piţurcă. Pentru faptul că a distrus orice şanse de calificare a României la mondiale numai în 5 meciuri. Pentru faptul că România e penultima în grupă, cu mari şanse de a-şi păstra acest loc până la final. Pentru felul mai mult decât dubios în care face selecţia. Pentru felul mai mult decât ticălos în care face echipa. Pentru că avem o apărare beton: 10 goluri primite în 5 meciuri, mai multe decât Feroe. Pentru că promovează interesele oricui, dar nu ale echipei naţionale. Pentru că a creat cea mai slabă şi urâtă echipă a României pe care am văzut-o eu de când urmăresc meciurile naţionalei. Pentru că a creat cea mai slabă echipă a României în ultimii 80 de ani, după spusele comentatorilor ProTv.
Nu doresc să-mi permit să vorbesc de valoarea lui Piţurcă ca om, dar ca antrenor pot spune precis că e un zero barat. Cred că oricine s-a convins de aceasta după meciul de astă seară. Şi mai mult decât atât, ţinând cont de felul cum şi-a bătut joc de Max Nicu îţi poţi da seama şi cât valorează el ca om. Mi-e scârbă de dânsul.
Totuşi, nu pot să nu remarc prestaţia lui Tănase. Într-adevăr, România necesită o reconstrucţie, una care să înceapă obligatoriu prin decapitarea lui Satana. Şi care să continue în jurul unor jucători tineri, ca Tănase sau Nicu.

7 comentarii:

 1. Cred ca Pro TV Chisinau a vrut sa le arate celor de la Moldova 1 ca se poate de a transmite fotbal fara ca sa bagi publicitate electorala peste meci!

  RăspundețiȘtergere
 2. Nu si-a dat demisia nu ? Eu nu inteleg un lucru...de ce au inceput sa joace in ultimile 10 minute? Tot meciul au fost morti, iar f\de Max Nicu, chiar si-a batut joc....Cum sa joci cu cocis, sa-l pui pe Stoica cand pierzi...Banalitati....ar trebui sa se ia de mana cu dobrovolschi si sa se duca la cazinouri...Parca-s de-o mama

  RăspundețiȘtergere
 3. Cred ca de data aceasta chiar ar fi cazul ca Piturca sa plece, daca reusea sa bata, trebuia sa ramana, acum nu mai sunt nici sanse matematice, daca are bun simt sa se care!
  Ziceam ca 0-3 cu Lituania e cea mai mare rusine posibila, dar iata ca se poate si mai rau!

  RăspundețiȘtergere
 4. Alexandru:
  Nu cred că trebuie să fim atât de pesimişti. Tănase, Nicu, alături de aceeaşi Chivu şi Mutu, ar putea pe viitor să creeze o echipă redutabilă. Trebuie, cum ai spus şi tu, demisia antrenorului... şi cred că şi cea a conducerii FRF.

  RăspundețiȘtergere
 5. Sandu:
  Bravo Pro TV. Au procedat frumos. Pro Tv, Antena 1, TVR , chiar şi Prime - e o plăcere să priveşti şi să asculţi fotbalul la aceste canale, în comparaţie cu Moldova 1.

  RăspundețiȘtergere
 6. Victor:
  Într-adevăr, problemele ambelor naţionale ale celor 2 state româneşti o reprezintă la moment antrenorii, care n-au valoare. Personal sunt pentru antrenori străini, obligatoriu occidentali, pentru ambele echipe naţionale.

  RăspundețiȘtergere