vineri, 8 ianuarie 2010

8 ianuarie 12.00: noutăţi de pe frontul Turcu

Numărul membrilor grupului ce îl susţin pe Pavel Turcu pe facebook a trecut peste 180.
Numărul fanilor săi pe acelaşi site a ajuns la 300 deja.
Pe youtube cântecul său are aproximativ 25 mii de vizualizări.
Cîntecul a ajuns pînă şi în România, la Radio 21, asta după ce ieri interpretul fusese live la Jurnal TV şi dăduse un interviu ProTV-ului.

Totodată, pe facebook a fost creat şi grupul Anti Pavel Turcu, ce a strîns într-o perioadă destul de scurtă peste 160 de membri, precum şi au apărut şi articole împotriva acestuia pe diferite bloguri, precum şi pe un portal de ştiri, Hotnews.md, unde sunt pomenit şi eu (din păcate linkul de trimitere la mine nu este corect).

Mai pe scurt, popularitatea acestuia (pozitivă şi negativă) creşte.

P.S. Vă recomand totodată să citiţi un articol extrem de bun al lui Ion Grosu: Povestea lui Pavel Turcu.

4 comentarii:

 1. Cand am auzit prima data aceasta piesa, acum o saptamana, mi-a placut melodia, care starneste zambete, dar totodata iti ridica imediat dispozitia. Nu stiu cat de potrivita este piesa pt Eurovision, dar mai ales aranjamentul de 2 bani. Dar asta se repara. Pe mine m-a impresionat povestea lui Pavel si ambitia lui. Sa-ti doresti ceva cu adevart si sa faci, chiar daca nu ai conditii si nu ai bani. Exemplu pentru toata lumea, exemplu demn de urmat.

  Multi rid acum de naivitatea lui Pavel. A mai fost un Pavel de care a ris toata lumea la inceput - Stratan. Mi se par doua povesti asemanatoare. Il voi sustine pe acest baiat pentru ca a muncit si a indraznit sa declare razboi morilor de vant doar ca sa-si vada visul implinit. Si nu conteaza cat de mult imi place melodia.

  RăspundețiȘtergere
 2. Pentru originalitate cred că merită să participe cel putin la etapa naţională :D

  RăspundețiȘtergere
 3. Sandu Grecu:

  Mă bucură alegerea şi atitudinea ta. Da, piesa e haioasă, şi stîrneşte nu numai zimbete, dar şi hohote de rîs la început. Dar are şi o muzicalitate a sa aparte, datorată faptului poate că este un cîntec extrem de simplu, ceea ce îl face foarte uşor de memorat.

  Piesa, în final, e haioasă, veselă şi optimistă - fix cele 3 calităţi care îl şi fac pe moldoveanul obişnuit să supravieţuiasă în viaţa grea, de "rahat" din Moldova.

  Iar Pavel, cel puţin este un om simplu şi autentic, dar nu nişte pseudo-vedete care încearcă să-i imite pe cîntăreţii din Occident.

  RăspundețiȘtergere
 4. Socolenco:

  Originalitate? Nu cred, mai degrabă autenticitate şi simplitate. ;)

  RăspundețiȘtergere