joi, 7 ianuarie 2010

Decizia mea: susţin IeuroViziunea (imnul) lui Pavel Turcu

Da, sunt serios. Am hotărît să susţin şi eu candidatura lui Pavel Turcu pentru Eurovision. Şi nu glumesc deloc. Este o decizie destul de raţională, precum şi subiectivă, ţinînd cont că sunt implicate şi careva sentimente (de fapt, există o teorie care afirmă că toate deciziile oamenilor sunt subiective, luate în baza sentimentelor, şi apoi justificate raţional de sine însuşi). Nu voi explica acum care îmi sunt motivele, dar o voi face mai tîrziu, dacă va trebui (şi cred că va trebui). Pînă atunci, vă recomand să mai ascultaţi încă odată cîntecul lui Pavel Turcu:şi să deveniţi fan Pavel Turcu pe facebook (aici), să intraţi în grupul care-l susţine şi să vă împrieteniţi cu el :).

6 comentarii:

 1. Sorry, Victore, da piesa asta nu seamana a imn, ci mai degraba a una din piesele din piata centrala, ti-o zic franc, fara sa supar pe cineva. Pf! da sper sa fie piese mai bune, ca si-asa suntem de rusine in Europa!

  RăspundețiȘtergere
 2. Eu sper din suflet ca ai glumit. Nu poti tu baiat inteligent sa sustii o h****a ca asta! Nu ma faci sa te cred.

  RăspundețiȘtergere
 3. Nadiush:

  Păi asta e şi chestia, că e un cântec ca de la Piaţa Centrală, ceea ce face că şi reprezintă perfect Republica Moldova :D

  RăspundețiȘtergere
 4. Ivan:

  Îmi pare rău, dar trebuie să te dezamăgesc. Da, 50% e o glumă, şi chestia e că a şi pornit totul ca o glumă, dar altă jumate îl susţine sincer pe Pavel Turcu şi acest cîntec. Îmi voi explica motivele mai tîrziu, într-un alt articol.

  RăspundețiȘtergere