miercuri, 24 martie 2010

Unimedia: sugestie pentru offline


La offline-ul cu premierul Vlad Filat am înţeles după o întrebare a lui Viorel Mardare, şi reacţiile celorlalţi bloggeri, că majoritatea celor prezenţi de-acolo nu ar aprecia pozitiv activitatea primarului municipiului Chişinău, Dorin Chirtoacă. După cît mi s-a creat impresia, majoritatea bloggerilor ar avea mari plîngeri, sau frustrări (înţelese nu negativ, ci neutru) legat de felul cum este administrat oraşul.

În acest context, cred că ar fi foarte bine dacă Unimedia ar organiza şi un offline cu edilul capitalei, în care bloggerii să-şi exprime nevoile şi cerinţele prin intermediul întrebărilor, iar Dorin Chirtoacă să explice şi să argumenteze ce a realizat şi ce nu în municipiul Chişinău. Astfel, pe de o parte, bloggerii porniţi rău împotriva primarului ar afla şi înţelege mai bine cum e să fii primar, şi care activităţi au fost realizate şi au fost mai importante, şi de ce altele nu au fost îndeplinite, precum şi Dorin Chirtoacă ar afla şi cunoaşte care probleme îi supără îndeosebit pe locuitorii municipiului Chişinău, îndeosebi pe bloggeri.

sursa imagine wikipedia

6 comentarii:

 1. Cred că sugestia e mai mult pentru Dorin Chirtoacă. Organizatori se găsesc uşor, Dorin e unul :)

  M-aş duce.

  RăspundețiȘtergere
 2. Multumesc pentru propunere. O sa incercam sa-l aducem si pe primarul capitalei la un off-line.

  RăspundețiȘtergere
 3. Ion Grosu:

  Nu cred că Dorin va fi împotrivă ;). Înclin să cred că el va accepta cu uşurinţă propunerea.

  RăspundețiȘtergere
 4. Tudor Darie:

  Cu plăcere.
  Şi nu încercaţi, da chiar aduceţi-l (şi cu forţa) :D ;)

  RăspundețiȘtergere
 5. mi-a plăcut mult că înloc să-l aperi pe Chirtoacă, ai sugerat că ar fi bine ca el şi nemulţumiţii să fie puşi în dialog. înţeleaptă soluţie, cu impact pe termen lung.

  RăspundețiȘtergere
 6. Absolubil:

  Nu sunt avocatul lui, de aia :D
  Mulţumesc :)

  RăspundețiȘtergere