marți, 15 februarie 2011

Moldtelecom, nişte mincinoşi


Intuiam 2 săptămâni în urmă, în postarea "Moldtelecom, nişte mizerii", că "solicitarea diasporelor" invocată de Moldtelecom ar fi o făcătură, un teatru regizat. Ei bine, într-un final adevărul a ieşit la iveală: solicitarea diasporei, invocată de Moldtelecom, este un fals.
Acest lucru l-au declarat însăşi reprezentanţii diasporei a cel puţin 26 de organizaţii ale moldovenilor de peste hotare. Citez din ştirea de pe Publika.md: "Reprezentanţii diasporei spun că nu au făcut niciun demers prin care să fi cerut revizuirea tarifelor la convorbirile Moldtelecom. Într-o scrisoare adresată conducerii ţării, ei cer efectuarea unei anchete de serviciu la operatorul de telefonie fixă, pentru a stabili cine a semnat declaraţia din partea diasporei."

2 ore mai tîrziu, despre aceasta au scris, mai detaliat, şi cei de la Unimedia (vezi aici). Pentru cei care vor să citească direct comunicatul diasporei, de astăzi, cu privire la MTC, pot să o facă pe icomunicat.md.

Întrebarea mea e alta. Cum poţi să mai ai încredere în Moldtelecom, după ce aceasta procedează în cel mai josnic şi imoral mod? Cum poţi să mai ai încredere în statul Republica Moldova, dacă însăşi o întreprindere de stat îşi permite să-şi bată joc direct de noi, clienţii lor, cetăţenii acestui stat? Cum poţi să mai ai încredere în Guvern, care este orb însăşi la falsurile şi scumpirile întreprinderilor pe care le deţine sub control? Cum poţi să mai ai încredere în Filat, care ne promisese o Moldovă fără sărăcie, însă permite asemenea batjocură şi scumpiri însăşi de la o întreprindere de stat?

Este pur şi simplu straşnic în ce stat trăim noi...

sursa imagine

2 comentarii:

  1. Moldtelecom este intr-adevar una dintre cele mai escroace companii de stat, care minte cetateanul de rind pana la infinit. Incepand de la tarife pentru convorbiri si terminand cu servicii pentru internet.
    Si asa sunt toate aceste companii de stat, pur si simplu unele incalcari se afla, asa cum este cazul dat, iar altele asa si trec neobservate. In consecinta oamenii de rind au de suferit, iar nesimtitii astia isi ridica casteluri in Valea Morilor

    RăspundețiȘtergere
  2. Sandu Grecu:

    Din păcate, trebuie să-ţi dau dreptate. Într-adevăr, companiile de stat tind mai degrabă să fure cetăţeanul de rînd, decît să-l ajute.

    RăspundețiȘtergere