miercuri, 22 iunie 2011

Ofertă la mare în Primorsk

Update 30 mai 2015: atrageți atenție la faptul că această ofertă este din anul 2011. Pentru cei care ar fi interesați dacă și anul curent sunt oferte la baza de odihnă Dacia din Primorsk, Ucraina, a Universității de Stat din Moldova, le recomand să se adreseze la Comitetul Sindical Studențesc al USM, ce se află în Blocul Central USM, et. 1, of. 108.

Ultimile oferte, spre comparație și cunoașterea prețurilor, din anul 2014 la această bază de odihnă, le puteți găsi pe site-ul cupon.md.

22 iunie 2011: Am primit pe e-mail nişte oferte la mare, legate de Universitatea de Stat din Moldova, în Crimeea şi Primorsk. Personal nu cred că am să plec anul acesta la mare, însă mă gîndesc că unor persoane le-ar putea fi interesant, şi chiar utile, informaţiile despre ofertele pe care le-am primit.

Va INVITAM sa Va odihniti la Marea Neagră, la baza de odihnă a Universităţii de Stat din Moldova, din Primorsc (Ucraina, r-nul Chilia).

Preţul unei foi:
19 iunie – 28 iunie
1200 lei
28 iunie – 07 iulie
1200 lei
07 iulie – 16 iulie
1350 lei
16 iulie – 25 iulie
1450 lei
25 iulie – 03 august
1500 lei
03 august – 12 august
1500 lei
12 august – 21 august
1350 lei
21 august – 30 august
1350 lei


În preţ se include: 10 zile (cazare + masa 3 ori). Transport + 250 lei.
Pentru informaţii Vă adresaţi la comitetul Sindical Studențesc USM, Blocul Central al Universității de Stat din Moldova, etajul 1, oficiul 108.

Mai vezi: Ofertă la mare în Crimeea

30 de comentarii:

 1. Care Primorsk, Victore?

  Acolo-s rusii! Hai mai bine la Romania la odihnit. La frati. Ca ei is mai darnici si mai amabili. Ca niste frati.

  Nu te mai uita la Est, hai la Vest acolo e CIVILIZATIA!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Hai du-te la frati si mori de foame ca oricum nu te ia nimeni in seama daca esti moldovean
   Atita cu ''fratii vostri''!

   Ștergere
 2. Anonim:

  Dacă îmi arăţi oferte de 1500 lei de odihnit la mare în România, atunci e ok.

  În al doilea rînd, Primorskul din raionul Chilia se află în Bugeac, în sudul Basarabiei - deci tot e teritoriu românesc, în esenţă.

  RăspundețiȘtergere
 3. În celălalt post ai făcut publicitate Crimeii. Tot e un teritoriu românesc? ))))))

  RăspundețiȘtergere
 4. Savant:

  Ce e mă cu voi, sunteţi bolnavi cu toţii? La voi totul e politică, şi un simplu anunţ la mare?

  Răspunsul ăla era pentru anonim, în care încercam să-l "îmbunez", să-i schimb viziunea. Dacă tu ca un dobitoc te legi şi de comentariile oamenilor, care nu-ţi sunt destinate ţie, apoi nu-mi rămâne decît să te trimit în... la naiba.

  RăspundețiȘtergere
 5. Multumim de oferta,
  iar pentru cei cu patriotism - fa ceva, afiseaza si culege comentariile...

  RăspundețiȘtergere
 6. vreau poze despre baza de odihna Dacia, caci pe net nu o pot gasi

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Din păcate, nu am fotografii cu baza de odihnă.

   Ștergere
 7. insamna kai dea poola

  RăspundețiȘtergere
 8. Casutele sunt vechi.... nu vreau sa fiu dura dar spun asa cum este,,,,,marea e aproape de casuta si e frumos dar casutele sunt vechi...nu mia placut deloc cind am intrat pe teritoriul bazei...casutele lasa de dorit

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Nu eşti deloc dură, pentru că spui adevărul. Căsuţele sunt într-adevăr foarte vechi, încă din vremea sovietică.

   Ștergere
 9. darapinate sunt...daca mas duce la primorsk mias inchiria alte casute...pe acolo sunt multe casuta superbe...dar la baza de oDihna Dacia nu mas duce niciodataaaaaaaaaaaaaaa...furnici...gize...tapete rupte...mi-e era greata sa stau cu copil mic....

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Da, căsuţele sunt într-o stare deplorabilă, plus şi lăsate murdare, de ceilalţi care au fost mai înainte. Sunt din vremea sovietică, şi nu se fac deloc investiţii în repararea şi modernizarea lor.

   2 la mânâ, o familie cu copii mici nu cred că ar avea ce căuta acolo. Mai degrabă oferta este pentru tineri şi studenţi, care vor doar distracţie şi odihnă, şi li-e totuna unde dorm - principalul pat şi acoperiş deasupra capului să fie.

   3 la mână, nici mâncarea nu e grozavă acolo, toaletele sunt groaznice, duşul la fel - condiţiile sunt mizerabile, pentru cei cu puţini bani.

   Singurile atuuri ale ofertei sunt marea, care e foarte curată şi extraordinară, cele 9 zile de odihnă (faţă de 7 de regulă), şi preţul mic al ofertei. Fiecare deja alege după preferinţe, cântărind avantajele şi dezavantajele.

   Ștergere
  2. sa stii ka nu ai dreptate...si ce daca studentii kauta distractii ...nu le este totuna unde dorm....nu este plakut la nimeni sa doarna ku soareci pe sub pat...sau gindaci...sau sa faca baie in mizerie...sau la wc sa se duka prin padure undeva.....ce daca sunt studenti nu avem dreptul la un pat normal...o kasa kurata si o masa buna....nu cere nimeni lux de asa bani....

   Ștergere
 10. as spune ca e tare curata...numai alge vezi....:(

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Depinde de cum o nimereşti: eu am nimerit-o în aşa perioade, când şi cu ochii deschişi înotam sub apă.

   Ștergere
 11. pai era aproape de mijlocul lunii iulie...

  RăspundețiȘtergere
 12. Buna! Am fost anul trecut la aceasta baza impreuna cu familia(2 maturi si 2 copii)-am regretat in momentul in care am vazut 1 dezastrul din casute(am ucis toata ziua ca sa fac cit de cit ordine)2 mincarea proasta din cantina(inca am nimerit cit de cit normal, inaintea noastra oamenii erau foarte indignati de mincare-noua nea mers caci era si D-ul Girlea pe acolo) 3 pina ajungi la mare iti cam trece gustul(nu e tare departe vreo 250-300m, dar cararea nu e amenajata deloc!!!)4 la intoarcerea inapoi era un dezastru total cu autocarele(in loc de 3 autocare au venit doar 2, pe linga aceasta am eliberat casutele la 12.00, iar ne-am pornit pe la 14.30-15.00)Tot acest timp stind ca a nimanui in drum cu copiii!!! Punct forte: a fost a doua zi o furtuna buna si dupa ea marea era absolut curata-inotam cu ochii deschisi, dar nu a durat mult peste 3-4 zile vintul a adus algii din partea Dunarii! Eu mi-am facut o concluzie: mai bine sa dau un pic mai scump si sa stau 7 zile pline din cele 8 si jumatate de facto(la baza Dacia, caci prima zi o pierzi totalmente facind curat)si sa maninc normal stind in conditii bune decit sa stau cu frica in sin din cauza lipsei igienei in casute! Mai e un moment neplacut: nu mi-a placut deloc faptul ca tinerii intratit se relaxeaza incit nici nu inchid usile cind fac sex!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Mulţumesc pentru comentariu. De-acord cu cele spuse.

   Cum am menţionat şi mai sus, oferta este mai bună pentru tineri şi studenţi, care vor doar mare şi distracţie, şi li-e totuna de condiţii şi pe unde dorm :). Nu recomand nici eu această ofertă familiilor cu copii.

   Ștergere
 13. am uitat sa mentionez ca mia placut faptul ca plaja in fiecare dimineata la orele 6.00-6.30 se curata!

  RăspundețiȘtergere
 14. e posibil sa mearga 2 persoane cu foeie dar pe 5 zile

  RăspundețiȘtergere
 15. Mi-am petrecut multe vacante la "Dacia" pe vremea studentiei. Intr-adevar p/u studenti e bine chiar daca faceam mai intii ordine in casuta. In privinta cantinei- nu luam niciodata micul dejun dupa noptile petrecute la discoteca, mincam doar la amiaza. Seara mincam in localurile de pe acolo si daca mai vroiam ceva gaseam in magazine o varietate larga de produse.
  Acum insa mi-as dori iar sa merg pentru apa curata, pentru faptul ca si la Vilkovo nu-i departe (asta ca sa faci un tur cu vaporul pe Dunare, sa cumperi peste de la piata de peste), insa de ar fi vreun hotel ca sa pot sa-mi iau si copilul.

  RăspundețiȘtergere
 16. Cum se numeste baza ??? Dacia ???

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. cea mai oribila baza de odihna este dacia.conditiile sunt dea p....,bucatarii niste nespalati ce se hirjoneau prin bucataria cea si ardeau cashuta care era insuportabila so maninci,viceurile trebuia sati pui masca si sa intri ca altfel puteai sa mori de mirosul cela,albiturele ce ti le da de culoare vinata si puturoase,in casutele lor de 5 stele daca aveai noroc sa mai ploaie trebuia sa pui toate tazurile si caldarile peste tot sa nu te inundeze.iata asa placere e la baza dacia,nu le este rusina sa mai reclameze asa pocitanie,

   Ștergere
 17. Victor, cum se numeste baza care e amplasata in stinga de cea a USM? Mersi pentru ajutor.

  RăspundețiȘtergere
 18. Buna ziua, pentru anul 2013 aveti ceva oferte?

  RăspundețiȘtergere
 19. Buna ziua!
  cit coasta fara mincarea si fara drum?

  RăspundețiȘtergere
 20. baza de de odihna se afla la plaja?

  RăspundețiȘtergere