sâmbătă, 9 iulie 2011

Puma, reduceri de pînă la 70%

Am fost astăzi la magazinul Puma din centru. Aceştia au reduceri de pînă la 70% (majoritatea produselor sunt la jumate de preţ, de regulă). Ghetele pentru bărbaţi pornesc practic de la un preţ de 599 lei, cu 100 lei mai scump decît cînd au loc reduceri iarna. Ghetele pentru femei pornesc de la un preţ de 479 lei. Surpriza plăcută pentru mine au fost preţurile de la costume sportive: la majoritatea modelelor au coborît sub 1000 de lei, unul din costume costînd chiar 569 de lei, dacă nu mă înşel. Preţurile la tricouri pornesc de la 200 lei, iar la pantaloni scurţi (şortişi) - 300: destul de scump, părerea mea, chiar şi la reduceri.

Per general, în afară de la costume, preţurile nu m-au impresionat deloc, fiind înalte. Probabil e din cauza că nici nu aveam nevoie de altceva, decît de un costum sportiv, ceea ce şi mi-am procurat un model, la jumate de preţ. Aş mai fi avut nevoie şi de pantaloni scurţi, dar nu sunt dispus să dau asemenea sume pe nişte şortişi, care nici fermoare nu au la buzunare, din ceea ce am observat. La piaţă găseşti de trei ori mai ieftin, lucru ştiut.

În rest, recomand şi altora, care vor poate să-şi cumpere nişte haine originale de la Puma, să o facă acum: majoritatea produselor sunt la jumate de preţ, şi sunt şanse să-ţi găseşti ceva bun şi potrivit şi pentru tine, făcînd ceva economii (prin neachitarea preţului iniţial, care sunt exagerat de umflate, de regulă).

În viitorul apropiat voi mai scrie cîteva articole apropiate de acest subiect.

sursa imagine

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu