miercuri, 18 iulie 2012

Cuptorul blogosferic

Week-end-ul trecut am participat la Cuptorul blogosferic. 30 de bloggeri s-au adunat în luna lui Cuptor (iulie - de aici şi denumirea evenimentului) la Orheiul Vechi. Scopul Cuptorului a fost ca bloggerii să coace o idee de rezolvare a unei probleme sociale din Republica Moldova, pe care, pe urmă, să o şi implementeze. Totodată, cum mi-a spus reprezenzantul Moldcell, un alt obiectiv a fost ca bloggerii să se cunoască între ei, astfel ca blogosfera să devină mai unită şi mai eficientă.
Zic eu că aceste obiective au fost îndeplinite. Cum a şi menţionat Dragoş Galbur, bloggerii sunt oameni, astfel că cel mai interesant şi plăcut a fost să cunoşti oamenii din spatele blogurilor, toţi diferiţi, dar şi frumoşi la suflet. Dar cireaşa de pe tort a fost cunoaşterea ambasadorului RM în Estonia şi a bloggerului Victor Guzun. Un om extraordinar de sociabil, deschis şi bun la suflet. Mă gândesc eu, că dacă toţi oficialii RM ar fi ca el, atunci, dacă moldoveni nu şi-ar iubi conducătorii, cel puţin nu i-ar urî.
Mulţumesc lui Eugen Luchianiuc pentru invitaţie, precum şi sponsorilor Moldcell, Efes Vitanta, Paşa Valeriu (directorul rezervaţiei Orheiul Vechi) şi Departamentului Instituţii Penitenciare a Ministerului Justiţiei pentru că au făcut posibil acest eveniment.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu