duminică, 16 septembrie 2012

Corupţia marilor puteri. Strategii şi minciuni în politica mondială

http://www.trilulilu.ro
Pentru cei cărora le plac teoriile conspiraţiei, cartea lui Miguel Pedrero va reprezenta o lectură perfectă. Citind volumul "Corupţia marilor puteri", vei intra în culisele politicii mondiale, în lumea murdară a serviciilor secrete, a corporaţiilor multinaţionale şi cercurilor oculte internaţionale, care conduc lumea actuală. Vei descoperi o complet altă realitate, una neagră, a lumii în care trăim.

Cititorul va afla cum mass-media de astăzi ne manipulează, despre cum teroriştii sunt creaţi şi finanţaţi de serviciile de inteligenţă ale statelor, despre legătura dintre traficul de droguri, cea mai mare industrie din lume, şi băncile internaţionale şi unele cercuri de politicieni, despre genocidul pe care marile puteri şi corporaţiile transnaţionale îl organizează în Africa în goana după resurse, despre controlul ONG-urilor, secretul mişcărilor antiglobalizatoare, finanţate din spate de miliardari, precum şi despre conspiraţiile bancherilor internaţionali, dornici să subjuge lumea şi să ne conducă.

Un aspect interesant este că autorul practic desfiinţează clanul Bush, familia celor 2 preşedinţi de stat ai SUA fiind implicată în toate posibilele afaceri murdare: trafic de droguri, spălare de bani, finanţarea terorismului, genocidurile de pe continentul negru, precum şi fraudarea alegerilor prezidenţiale din 2000 din SUA. Dar nici Rusia, în frunte cu criminalul Putin, nu scapă de condeiul autorului.

11 comentarii:

 1. sincer, a ajuns cartea prim mainile mele ...

  Eu citesc acuma cartea lui Paul Roberts "Sfarsitul Petrolului" . Tare tare buna. Mult mai buna ca aia de mai sus

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Hm, sună interesant denumirea cărţii. Îmi plac cărţile despre viitor, de previziune. Îţi doresc lectură plăcută! :)

   Ștergere
 2. Grupurile politico-economice de inspiratie mafiota, cu legaturi in lumea interlopa, lupta de ani buni de zile sa controleze statul roman.Istoria lor este lunga si porneste chiar dinainte de decembrie 1989. In atatia ani au ajuns sa controleze oameni politici din toate partidele, oameni din politie, din procuratura, si, din pacate din justitie. Aceste grupari mafiote n-au aparut peste noapte si au mai incercat sa preia controlul ori de cate ori au simtit ca statul este slab. In acest moment au ajuns sa aiba putere sa fabrice si sa controleze dosare, sa declanseze anchete sau chiar sa le opreasca brusc.

  Principalele brate ale caracatitei mafiote din Romania sunt justitia si politia care sunt roase de cancerul coruptiei. Romania este raiul clanurilor de interlopi autohtoni protejati de justitie (care se afla sub papucul politicienilor corupti) si de politie.Inhaitarea politiei din Romania cu clanurile mafiote, cu interlopii, protectia, favorizarea si acoperirea lor este o realitate, este un fenomen de masa, in toata tara

  RăspundețiȘtergere
 3. Nume: Marian
  Email: contact@presscafe.ro
  Pagina web: http://www.presscafe.ro
  Mesaj: Buna ziua, Sunt un fan al blogului dumneavoastra si as dori sa va adaug opiniile intr-un proiect nou pe care-l dezvolt. Propunere concreta: Posturile dumneavoastra, impreuna cu poza de profil vor fi redate la categoria Opinii, iar la final va exista un link gen: Alte posturi aici! Daca sunteti de acord, cu aceasta propunere, va rugam sa ne trimiteti un raspuns la acest mail. Multumesc!

  RăspundețiȘtergere
 4. Salut Victore! Dacă nu ţi-i greu - schimbă linkul spre blogul meu în http://igoncearuc.blogspot.com/.

  Merci anticipat şi succese.

  RăspundețiȘtergere
 5. Posteaza si Profiti te premiaza cu un voucher.
  Anunta si tu prietenii de noul website : www.profiti.ro ;)
  Acest website este GRATUIT si dedicat Anunturilor de Mica si Mare publicitate.
  Multumim ADMINISTRATORILOR pentru acceptarea anunturilor in paginile de blog-uri si website-uri.

  RăspundețiȘtergere
 6. Am si eu cartea in biblioteca personala... Iata ca recomandarea ta ma impune sa o citesc :)

  RăspundețiȘtergere
 7. Salut ! As dori sa facem schimb de link-uri .Te rog frumos sa adaugi link-ul meu la blogroll : www.adrianhbk.blogspot.ro

  Astept un raspuns.Mersi !

  RăspundețiȘtergere
 8. si care ar fi strategiile si minciunile din politica moldoveneasca? cum se face ca prim-ministru in goana dupa raiting submineza autoriattea sefului de stat? or daca vorbim de republica parlamentara - parlamenatra sa fie, cu putere poltica bicefala nu asa cum face filat sa manipuleze cu masele fara limita

  RăspundețiȘtergere
 9. Statul este creat de popor. Statul există şi funcţionează sub controlul poporului. Raţiunea de a fi a statului este să slujească poporul, să apere drepturile şi libertăţile cetăţenilor, să furnizeze servicii publice, de uz şi de interes public.Constitutia României (1991-2003) trebuie, realmente, modificata, revizuita. Este o Constitutie care nu apara libertatile si drepturile fundamentale ale cetatenilor, ci privilegiile guvernantilor, cei care au acaparat statul român prin lovitura de stat din decembrie 1989. Este o Constitutie prin care poporul nu controleaza statul, ci statul controleaza poporul…
  ***

  Înţeleg motivele care au dus la acest compromis. Se încearcă să se facă omletă, fără să se spargă ouă. După cum am făcut cunoscut domnului Cojocaru , am altă abordare aici. În mare, mi-am reiterat poziţia cunoscută, la art 135.5. Consider că nu trebuie să ne lăsăm paralizaţi de frica faţă de reacţia străinătăţii complice la jaf, sau a "juriştilor" autohtoni, crescuţi în cultul primatului formalului asupra realului. În Constituţia noastră, nu au ce căuta neadevăruri "strategice".

  al 1. Statul român nu trebuie să răscumpere ce a vîndut ilegal unor escroci din alte ţări, dacă salvgardăm cîteva adevăruri: 1. Statul nu era proprietarul bunurilor vîndute 2. Legea 15/1990 nu este constituţională şi nu a fost emisă de un regim care să reprezinte cu adevărat poporul român, ci de o grupare criminală care a deturnat revoluţia, împiedicat judecarea crimelor comunismului şi jefuit genocidar populaţia 3. Privatizările s-au făcut ca o crimă organizată, fiind -toate- prezumabil incorecte 4. Cei care s-au pretat la a profita de acest jaf, cumpărînd bunurile furate poporului român la preţuri vădit subevaluate sînt complici - şi nu cumpărători de bună credinţă. 5. Similar conceptului de "datorie odioasă", făcută împotriva intereselor unui popor, de o garnitură care a uzurpat puterea în stat, este vorba la noi de o "înstrăinare odioasă" a capitalului naţional.

  al. 2. Doar în cazul în care cumpărătorii au achitat un preţ just şi s-au achitat de obligaţiile conexe asumate, se poate pune problema dezdăunării lor. Aceasta trebuie făcută de cei care i-au înşelat, vînzîndu-le marfă de contrabandă, rezultată dintr-un furt bine cunoscut public. Doar atunci cînd, din motive temeinice, nu se poate recurge la această soluţie, statul român va dezdăuna cumpărătorul de bună credinţă dovedită, cu valoarea plătită, după care, în mod obligatoriu, se va îndrepta în regres spre cei care au profitat (autorii sau moştenitorii lor) de pe urma tranzacţiei incorecte, "răscumpărate" din bani publici. Dacă nici astfel nu se recuperează pierderile integral, cei responsabili nu pot rămîne în libertate. Numai cu statele care vor respecta convenţiile internaţionale de repatriere a datoriilor faţă de statul român, scoase afară, se poate pune problema răscumpărării.

  ***

  ”Forumul CONSTITUŢIONAL: Revizuirea Constituţiei României – Noua Constituţie 2013” ( platformă de dezbateri liberă). Să oferim poporului român posibilitatea de a alege între Constituţia Guvernanţilor şi Constituţia Poporului.

  Link : http://www.nouaconstitutie.info/dezbateri/economia-si-finantele/6-legi/147-constitutia-romaniei-articolul-135-economia-si-finantele-publice-economia.html

  RăspundețiȘtergere
 10. hehhe.... am citit cartea asta! chiar o am la camin... anul trecut am vrut sa ma inspir din ea pentu lucrarea de simpozion, da am zis ca-i prea multa politica si ma abat de la domeniul meu :D

  RăspundețiȘtergere